LEGENDA UNITEDA O CRISTIANU RONALDU: „Neke stvari se trebaju riješiti u svlačionici!“

FOTO:

Iako je u šest nastupa za Manchester United postigao pet pogodaka, na račun Portugalaca Cristiana Ronalda stižu prve kritike…

Oglasila se legenda Manchester Uniteda

Cristiano Ronaldo se u ljetnom prijelaznom roku nakon 12 godina vratio u Manchester United. Čini se kako se Portugalac brzo snašao s obzirom da je već pet puta bio strijelac, u prvih šest odigranih utakmica za „Crvene vragove“. Ipak, Gary Neville, legendarni igrač Uniteda smatra kako je Cristianovo ponašanje neprimjereno. Naime, United je protekli vikend igrao s Evertonom, a utakmica je završila s 1:1.

Cristiano nije bio u startnoj postavi, što ga je očito jako zasmetalo, kao i skroman remi. Izlazeći s terena nakon utakmice, Portugalac je ljutito razgovarao sam sa sobom, što su zabilježile i kamere.

„Ronaldo se ljuti kada ne pobijedi i kada ne postigne gol, ali neke stvari se trebaju riješiti u svlačionici, a ne pred kamerama.”, rekao je Neville pa nastavio:

„Htio je biti u početnoj momčadi, naljutio se jer nije postigao gol, bio je razočaran što je izostala pobjeda, ali nema potrebe da bude takav. Takvo ponašanje donosi dodatni pritisak, ali ne samo na atmosferu u momčadi već i na trenera Solskjaera.”

„Mislim da je Ronaldo dovoljno pametan da takve stvari ne radi. Mislim da mora shvatiti da neće uvijek zabijati i igrati sve utakmice tako da se ova stvar mora riješiti prije nego što se ponovi!”, dodao je Neville.

Komentari

komentara

« Povratak