LEGENDARNI BROJ: Mandžukić odabrao broj u AC Milanu!

FOTO:

Hrvatski napadač, Mario Mandžukić, uspješno je obavio liječnički pregled u Milanu. Očekivalo se da će ‘Super Mario’ danas odraditi potpis ugovora te predstavljanje, ali sve to je prebačeno za sutra.

Podsjetimo, Mandžukić je s Milanom je dogovorio ugovor do kraja sezone uz opciju produljenja za još jednu, a Gazzetta otkriva kako će za prvih šest mjeseci ugovora dobiti 1.800.000 eura, a sljedeće sezone zaradit će 3.600.000 eura, odluče li se obje strane za nastavak suradnje i u 2022. godini. Neki mediji su čak otkrili kako je Mandžo odbio Bešiktaš koji mu je nudio puno veće novce.

Isto tako, talijanski Tuttosport danas je objavio kako je Mandžukić odabrao dres s brojem devet! Mnogi će se odmah prisjetiti legendarne ‘devetke’ Filippa Inzaghija koji je godinama redovito tresao mreže za Milan. Legendarni Talijan najviše ostaje upamćen zbog  dva gola Liverpoolu u finalu  Lige prvaka 2007. godine.

No, neki navijači su zabrinuti jer je nakon njegovog umirovljenja famozna ‘devetka’ naprosto ukleta. Od 2012. godine pa sve do danas devetku su nosili Alexandre Pato, Alessandro Matri, Fernando Torres, Mattia Destro, Luiz Adriano, Gianluca Lapadula, Andre Silva, Gonzalo Higuain i Piatek. Svima je zajednički da ni jedan nije uspio postići minimalno 10 golova.

Fascinira da je ‘najbolji’ na listi Lapadula koji je postigao osam golova…

Komentari

komentara

« Povratak