LEGENDO, SVAKA ČAST: Boban žestoko spustio ljudima iz Milana!

FOTO:

Zvonimir Boban je 29. veljače u intervjuu za Gazzettu dello Sport otvoreno kritizirao izvršnog direktora Milana Ivana Gazidisa koji ga je zbog toga 7. ožujka otpustio i to pismom.

“Do prije nekoliko dana mislio sam da su priče o dvjema dušama unutar kluba neistina usprkos različitostima u kulturama, kao i razlici u strastvenosti oko posla u klubu. Činjenica da pričamo o ovome svakako nije dobra. Najgore je što se ovaj destabilizirajući trenutak događa sad kad momčad napreduje i možete vidjeti naporan rad Stefana Piolija. Ne dati nam ni upozorenje je potez bez poštovanja i elegancije. To nije Milanov način, ili barem ne ono čega se mi sjećamo kao Milanova načina”, rekao je Boban koji već ima novi posao, tvrdi La Repubblica.

Nakon toga je došlo i do konačnog razlaza, a talijanski Il Giornale donosi prvu reakciju Bobana nakon otkaza.

“Nisam znao da smo u Sjevernoj Koreji”, navodno je rekao Boban u razgovoru sa svojim odvjetnicima, s kojima je odlučio potražiti pravdu na sudu.

“Moj je intervju pravno besprijekoran. Do njega, kao i odgovora došlo je nakon mnogih pitanja koja su ignorirana”, prenosi Il Giornale Bobanove riječi.

Nakon Bobana bi klub mogla napustiti još jedna klupska legenda Paolo Maldini koji ga je doveo iz FIFA-e i postavio za svog prvog suradnika. Njihovo mjesto bi u klubu trebao preuzeti Nijemac Ralf Rangnick, s kojim se Gazidis sastao u Njemačkoj još krajem 2019. godine.

“U prosincu je dogovoren dolazak Rangnicka. Mogu mu poželjeti svu sreću, ali su mi oni u klubu morali reći o njihovim planovima. Zaslužio sam biti informiran o tome. Također, nismo mogli niti jedni odluku donijeti bez suglasnosti novog trenera”, naglasio je Boban.

Rangnicka želi i Manchester United, ali je on već navodno potpisao trogodišnji ugovor s Milanom, iz kojeg odlazi i Maldini, čiji će sastanak s Gazidisom sljedećeg tjedna biti presudan, zaključuje talijanski list.

FANTASTIČNE VIJESTI: GNK DINAMO JE UPRAVO OBJAVIO VELIKU VIJEST!

POZNATI PORTAL TVRDI: Niko Kovač preuzima klupu njemačkog prvoligaša!

Komentari

komentara

« Povratak