LOŠE VIJESTI IZ ITALIJE: Je li Conte ovom izjavom prekrižio Perišića?

FOTO:

Inter je danas u sklopu International Champions Cupa odigrao dvoboj protiv engleskog Manchester Uniteda. Englezi su slavili 1:0, a nakon utakmice nezadovoljan je bio trener talijanskog kluba, Antonio Conte.

Jedini pogodak na utakmici postigao je 17-godišnji napadač Mason Greenwood. Hrvati u Interu odradili su po 45 minuta, Broz je odigrao prvo, a Perišić drugo.

Conte je oduvijek gajio stil igre 3-5-2, a upravo je našem Perišiću namijenio tu ulogu lijevog beka koji će igrati prema naprijed i vraćati se nazad, nešto slično što je Marcos Alonso igrao u Chelseaju. No Conte nije baš zadovoljan kako je Perišić to odradio, piše 24sata prenoseći talijanske medije.

– Radimo, ali odgovori nisu pozitivni. Mislim da Perišić nije za ulogu koju tražim te znam da trenutno može igrati samo kao napadač – rekao je Conte nakon utakmice.

Talijani su to odmah shvatili kao poruku da je Perišić bivši i da polako može pakirati kofere i seliti u novi klub.

Talijanski trener je na dolasku u klub rekao igračima kako traži od njih da se žrtvuju za klub i da ne smiju misliti o sebi i svojim individualnim postignućima. Rekao je i kako neće trpjeti nedisciplinu i odmah je prekrižio Icardija i Nainggolana poručivši im kako na njih ne računa u budućnosti.

SENZACIJA: Zdravko Mamić preuzima slovenskog prvoligaša!

Komentari

komentara

« Povratak