LOVA DO KROVA: Srbi otkrili koliko je Piksi zaradio od plasmana na Euro!

FOTO:

Srbija je napokon uspjela plasirati se na Europsko prvenstvo, i to nakon dugih 24 godina. Ovogodišnje kvalifikacije na kraju su okončali osvajanjem drugog mjesta u skupini G. Ispred njih samo je bila Mađarska koja ih je oba puta pobijedila.

No, naši susjedi su itekako strepili sve do kraja. Naime, eventualni poraz Srbije od Bugarske mogao ih je ostaviti bez šansi za izravan plasman da je Mađarska izgubila kod kuće od Crne Gore, ali je pobijedila 3:1.

Srpski mediji pišu da će Srbija od UEFA-e dobiti 9.5 milijuna eura za plasman na turnir, a na plasmanu će zaraditi i izbornik Dragan Stojković Piksi (58). On je dogovorio premiju od 12 posto, što znači da će dobiti 1.14 milijuna eura.

Nakon plasmana Piksi je rekao: “Raduj se, Srbijo, čestitam vam Europsko prvenstvo! Ovo je veliki dan za srpski nogomet! Ova je zemlja dočekala privilegiju da ima svoju momčad na Europskome prvenstvu. Čestitam svojim igračima koji su danas odradili posao i borili se do samoga kraja. Čestitke svima, sretni smo i zadovoljni.”

Komentari

komentara

« Povratak