Luis Enrique je jako loš gubitnik: malo je nedostajalo da se potuče s novinarom!

FOTO: Alex Caparros/Getty Images

Barcelona je jučer u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka doživjela neugodni poraz od PSG-a 0:4. Luis Enrique bio je očito frustriran s onim što se dogodilo na terenu…

Enrique podivljao na novinara

“Katastrofalna večer je iza nas. PSG je večeras bio puno bolji od nas i ja im čestitam na zasluženoj pobjedi. Ja sam krivac za ovo, i slobodno me kritizirajte koliko želite!”, započeo je vidno uzrujani trener Barcelone.

No tu nije bio kraj njegovih izjava. Jedan novinar ga je upravo počeo pitati tko je odgovoran za težak poraz, a Luis mu nije ostao dužan: “Da, ja sam odgovora, to je očito. Ali, ono što ja želim je da budem odgovoran i u pobjedama, a ne samo u porazima, jel ti jasno?”.

Nakon tih riječi Luis je fizički napao dotičnog novinara, ali kamere to nisu snimile, no javila se kolegica koja je sve ispričala: “Ovo nije normalno! Tri osobe čuvale su trenera Barcelone kako ne bi napao kolegu! Derao se: “Ne diraj me! Ne diraj me! Vidjet ćemo hoćeš li biti tako bezobrazan i kad pobijedimo!”. Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo”.

https://nogometne-vijesti.hr/liga-prvaka/video-psg-parku-princeva-unistio-barcelonu-cudesni-di-maria-zabio-prekrasan-pogodak/

Komentari

komentara

« Povratak