MA KOGA VI JEB***: Bivši kapetan Hajduka žestoko kritizirao Ivana Leku!

FOTO:

Sve je izgledalo bajno za navijače Hajduka nakon što su u uvodnih pet kola upisali pet pobjeda. No, vrlo brzo stigao je klasični šamar realnosti. Uoči reprezentativne stanke dogodio se domaći poraz od Istre 1961, a nakon reprezentativnih obaveza stigao je gostujući poraz kod Gorice.

Simpatizeri Splićana najviše su razočarani zbog jako loše igre, a među njima je i nekadašnji kapetan Hrvoje Vejić koji redovito komentira Hajduk u svojim kolumnama:

“Rezime bi bio – prvo poluvrijeme smo bili loši, a drugo smo dosta pali. Do poluvremena je Gorica već preuzela posjed, osjetivši da Hajduk ne može hodati doslovno”, napisao je Vejić u komentaru za Dalmatinski portal. Posebno je razočaran povlačenjem igrača u završnici utakmice.

“Neobjašnjivo… Povlačimo se u niski blok i čekamo neku tranziciju. Ako je to planski, da zatvorimo utakmicu i pokušamo je riješiti kroz neku brzu tranziciju, to je potpuno pogrešna odluka ako su ti u igri Livaja i Čuić naprijed, jer jednostavno ne mogu to odraditi. A ako nije planski, nego tzv. podsvjesno povlačenje, onda je još gore, jer govori o karakteru ovih momaka, koji sigurno nije pobjednički, jer protiv ovakvih protivnika Hajduk mora igrati na još jedan gol, sve ostalo je teški luzerski mentalitet. Nećete tako ništa osvojiti.

I naravno, stiže jedan, pa drugi gol, toliko smiješni i naivni, ali očekivani za nekog tko nogomet prati. Lopta te kazni, pa prođe kroz noge u malu mrežu, pa nakon par minuta kroz šumu nogu u gol jer niste zaslužili ništa osim poraza.

I onda slušam, vozeći se, na radiju, bilo je vruće, teren nije bio baš najbolji i mislim se: “Ma koga vi da oprostite je*ete…” Sramotna partija naših, baš sramotna u ovom trenutku, kojom smo pokvarili sve dobro što se napravilo prvih pet kola.

Ali za kraj ću citirati jednog mog prijatelja koji voli reći: bilo je puno gorih situacija, pa se nismo izvukli.”

Komentari

komentara

« Povratak