Mandžukića u Milanu dočekala poruka navijača Juventusa. Odgovorio im je!

FOTO:

Mario Mandžukić potpisao je za Milan. Na to su reagirali navijači Juventusa, velikog rivala Rossonera, kojima je Mandžukić bio idol tijekom četiri i pol godine (2015. – 2020.) u klubu. Omiljeni Hrvat im je odgovorio.

Na Instagramu su juventini na profilu Curva Sud Juventus poručili Mandžukiću uz poznatu fotografiju zajedničke proslave s miljenikom: “Marione, uvijek ćeš biti u našim srcima zbog onoga što si radio, zbog tvoje predanosti i posebnog odnosa koji si imao sa svima nama.

Voljeli smo te zbog borbenosti koju si pokazivao na svakoj utakmici. Voljeli smo te zbog straha koji si izazivao kod protivnika. Voljeli smo te jer se nisi smijao i zbog onih rijetkih trenutaka kada si to ipak radio. Uglavnom, popis razloga je dug, ali stvarno smo voljeli ovog igrača. Međutim, Marione će idućih šest mjeseci biti igrač Milana. On je profesionalac i pod svaku cijenu se želio vratiti u Italiju. Ne osuđujemo ga što će sada igrati za našeg rivala, ali će nas boljeti da ga vidimo kao protivnika na terenu i mislimo da će to boljeti i njega.  Dragi Marione, želimo ti da ovih šest mjeseci u Italiji provedeš u najljepšem raspoloženju, ali bez pobjeda. Ciao, Mariona.

Tvoji navijači Juventusa.”

Mandžukić im je odgovorio u komentaru na post: “Hvala vam na ovim prekrasnim riječima. Uvijek ću biti ponosan na njih.”

Njegov odgovor izazvao je oko šest tisuća pozitivnih reakcija.

Komentari

komentara

« Povratak