MARCA POSLIJE DEBAKLA PRVAKA: „Modrić je vukao Real ali nije imao s kim igrati!“

FOTO:

Španjolski prvak Real Madrid je u devetom kolu La Lige doživio težak kod Valencije, domaćin je na Mestalii slavio 4:1. Zidaneova ekipa ima puno oscilacija u igri, izgube od Šahtara pa dobiju Barcu u El Clasicu, zatim slave protiv Intera u LP pa dožive potop od Valencije.

Zidane je izjavio kako je on odgovoran za ovaj neuspjeh te da mora pronaći nova riješenja: „Ne mislim da je Valencia bila taktički bolja od nas, ali nema opravdanja, kada smo zabili gol povukli smo se i promijenili igru. Nismo bili dovoljno dobri kao u prijašnjim utakmicama, pogotovo u obrani.“ – zaključio je legendarni Francuz.

Marca je nakon poraza objavila naslov: „Komedija pogrešaka u Valenciji“ te usput kritizirala Marcela kako postaje sve gori igrač dok je Luka Modrić bio među najboljima u dresu Reala. Kapetan Vatrenih je jedini uz vratara Curtoisa te veznjaka Valveredea zaradio prolaznu ocjenu…SofaScore mu je primjerice dodijelila sjajnu ocjenu 7.9, imao je čak 100 dodira s loptom te 95 posto točnih dodavanja.

“Hrvat je često bio ostavljen da sam kreće naprijed i pokuša napraviti nešto. U izletima na protivničku polovicu nije imao dovoljno suigrača. Modrić je vukao Realov automobil, ali nije imao suvozače.” – komentirao je ugledni list. Real Madrid trenutno je na četvrtoj poziciji.

Komentari

komentara

« Povratak