MEDIJI ZGROŽENI: Legendarni turski vratar je u kritičnom stanju i bori se za život!

FOTO:

Jedan od najboljih turskih vratara svih vremena Rustu Recber se zarazio koronavirusom i sada je u teškom stanju. Bivši vratar Barcelone se trenutno bori za život, turski mediji su šokirani ovom činjenicom i za sve krive njegovu suprugu Isil.

Naime, saznali su da je upravo ona zarazila Rustua jer nije provela dva tjedna u samoizolaciji nakon povratka iz SAD-a, odmah je otišla u svoj kozmetički salon te tim potezom ugrozila živote još mnogih drugih.

“Prvo je sve bilo pod kontrolom, a sada smo u šoku koliko se brzo razvijaju simptomi bolesti. Nije me briga za ovaj linč, jedino mi je bitno da se Rustu oporavi.” – rekla je Isil te dodala kako njihova djeca nemaju simptome korone.

46-godišnjak je rekorder po broju nastupa za Tursku za koju je branio 124 puta, nastupio je na tri Europska prvenstva 1996., 2000. i 2008. godine te Svjetskom prvenstvo 2002. godine, kad su osvojili povijesno treće mjesto.

Hrvatsku je 2008. godine bacio u očaj kada je u raspucavanju penala obranio udarac Mladena Petrića i svoju ekipu odveo u polufinale Eura nakon velike drame.

Komentari

komentara

« Povratak