MONACO JOŠ NE ZNA ZA POBJEDU: Evo što trener Kovač kaže nakon novog poraza!

FOTO:

Trećeplasirana momčad u Francuskoj prošle sezone, ovu je startala na katastrofalan način. Monaco nakon tri kola ima samo jedan bod i nalazi se na tek 18. mjestu.

Katastrofalan start sezone

Monaco nakon tri uvodna kola ima samo jedan osvojen bod i razliku pogodaka 1:4. Trenutno se nalazi na skromnom 18. mjestu.

Momčad Nike Kovača sinoć je protiv Lensa imao posjed lopte od 71 posto, više udaraca prema golu od suparnika (9:4) i jednako njih koji su išli u okvir gola (po dva svaka momčad). Ipak, na kraju je izgubio 0:2.

Niko Kovač je komentirao stanje:

„Bila je ovo naša najgora utakmica u sezoni. Podsjetio me ovaj susret na neke iz prošle sezone. Nismo stvorili puno šansi, ali ne smijemo se predati. Ovo nije bio dobar dan. Moramo se vratiti osnovama, pozitivno razmišljati, pokazati strast i boriti se jedan za drugoga. To nam je nedostajalo u ovoj utakmici.”

Na kraju, hrvatski je trener zaključio:

„Da bismo zadržali prošlosezonsku razinu u ovoj godini moramo raditi još više jer suparnici sad znaju više o nama. Da bismo opet bili uspješni, moramo se jače boriti. To je nužno. Za pobjedu nije dovoljno pojaviti se i reći da smo mi Monaco. Budemo li se vratili tim vrijednostima koje zagovaramo, opet ćemo biti dobra momčad. Napravit ćemo to vjerujući u sebe, uvjeren sam da ćemo uspjeti.“

Komentari

komentara

« Povratak