MORAMO BITI OPREZNI: Petorici Vatrenih zbog kartona prijeti propuštanje Rusije na Poljudu

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra će igrati devetu kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Katar. Protivnik je Malta.

Izabranici Zlatka Dalića apsolutni su favoriti u ovom susretu, a najbolje dokazuju koeficijenti ove utakmice. Naime, na pobjedu Hrvatske kvota je 1.10 dok je na Maltu čak 23. Na neodlučeni rezultat koeficijent je osam.

No, Vatreni imaju podosta problema s izostancima. Matea Kovačića definitivno nema, trenutno su veće šanse da Josip Brekalo neće nego da hoće zaigrati, Nikola Vlašić zadobio je blaži potres mozga, Luka Modrić propustio je utakmicu Reala zbog viroze…

Uz sve to, Dalić i njegovi igrači moraju biti svjesni da im protiv Malte prijeti još jedna opasnost. U ovom trenutku pet hrvatskih reprezentativaca na kontu ima žuti karton dobiven u aktualnim kvalifikacijama i ako u Ta’Qaliju dobiju novu javnu opomenu propustit će dvoboj protiv Rusije.

Riječ je o Ivanu Perišiću, Marcelu Brozoviću, Duji Ćaleti-Caru, Nikoli Vlašiću i Josipu Stanišiću. Iako bi izostanak bilo kojega od ove trojice protiv Rusije predstavljao hendikep, Ćaleta-Car, Vlašić i Stanišić još uvijek nisu nezamjenjivi članovi udarnih 11, i njihov izostanak bi se donekle mogao kompenzirati.

DRŽI SE, MAJSTORE: HRVATSKI REPREZENTATIVAC IZGUBIO SVIJEST NA TREINGU!

Komentari

komentara

« Povratak