MOURINHO GA OTPISAO: Ante Ćorić radi veliki povratak u HNL?!

FOTO:

Nekadašnji veliki talent hrvatskog nogometa, Ante Ćorić, otpisan je od strane novog Rominog trenera, Josea Mourinha. Kontroverzni Portugalac ne vidi hrvatskog veznjaka u svojim planova za narednu sezonu, Ćorić će vjerojatno trajno napustiti Olimpico.

Portal Germanijak piše da iz menadžerskih krugova stižu informacije kako se Ante sprema na povratak u Prvu hrvatsku ligu! Dinamo je dosta dobro pokriven na poziciji koju igra Ćorić, Hajduk se orijentirao prema drugim opcijama, vrlo je upitno kako bi na njegovo dovođenje reagirala Torcida, dok Osijek i Rijeka djeluju kao realne opcije.

Navodno je transfer Ivana Fiolića u Gradski vrt sve dalje od realizacije, Osječani više nemaju strpljenja s belgijskim Genkom pa traže nova riješenja. Odnos Bjelice i Ćorića navodno nije bajan, ali strateg Bijelo-plavih je itekako svjestan igračevih kvaliteta pa je izgledan dolazak u grad na Dravi. Rijeki nasušno treba “desetka” nakon odlaska Franka Andrijaševića u Kinu, Drmić je potvrdio svoj ostanak i gradi se momčad za novu sezonu.

HNL postaje sve jače natjecanje i Ćoriću bi dobro došao u pokušaju revitalizacije karijere.

Komentari

komentara

« Povratak