Najpoznatiji svjetski putnik u nogometu ne odustaje: Freddy Adu ima novi klub!

FOTO: Getty

Prije više od dva mjeseca napisali smo simpatični članak o 10 najpoznatijih wonderkidova iz Football Managera. Adu je bio među njima…

Adu spreman za novu avanturu

U Americi je bio toliko popularan da su mnogi počeli s predviđanjem kako je on novi Pele.  Imao je samo 14 godina kad se prijavio na MLS draft 2004. godine. Izabrao ga je DC United. Čak je bio i prvi pick! Mnogi klubovi su ga pratili, ali ipak je ostao vjeran američkoj nogometnoj ligi MLS.

Adu je postao pravi nogometni putnik, jer prošao je gotovo svaki kontinent, ali se nije uspio skrasiti. Čak je bio u susjednoj Jagodini. Freddy je 2015-16 nosio dres Tampa Bay Rowdiesa, a nedavno je imao propalu probu u Portlandu. I sada je spreman za povratak u Europu…

Klub je Sandecja Nowy Sacz, a Adu je stigao na pregovore. Klub se nalazi u poljskoj drugoj ligi. Mediji još pišu kako 27-godišnjak ima nekoliko ponuda iz Azije, ali je vrlo vjerojatno kako će pokušati nešto napraviti u Poljskoj.

Zvuči nevjerojatno da će mu Sandecja Nowy Sacz biti čak 14. klub u nogometnoj karijeri. I više nego fascinantno, zar ne? Freddy, neka je sa srećom!

Bravo, Kale: Lovre Kalinić nakon Wembleya na meti engleskih klubova! Gent postavio cijenu

https://nogometne-vijesti.hr/europski-nogomet/potres-kataloniji-messi-ucjenjuje-svoju-barcelonu/

https://nogometne-vijesti.hr/hrvatski-nogomet/najveca-ikona-hnl-a-stjepan-spajic-njegove-najbolje-izjave/

Komentari

komentara

« Povratak