NAKON LUDOG DERBIJA: Evo što kažu dvojica trenera nakon ludog derbija Lokomotive i Hajduka!

FOTO:

Lokomotiva je u derbiju 30. kola porazila Hajduka 3:2 nakon što su gubili 0:2. Junak utakmice bio je stoper Denis Kolinger s dva pogotka. Zanimljivo je bilo čuti izjave dvojice trenera, Gorana Tomića i Igora Tudora.

“Utakmica je trebala biti gotova u prvom poluvremenu jer smo vodili 2:0 i imali tri mrtve šanse. Trebalo je biti 4:0 i završena utakmica. U drugom poluvremenu se Lokomotiva digla, bili su bolji, zabili gol. Čestitam im na pobjedi u jednoj interesantnoj utakmici, ali nažalost za nas izgubljenoj.” – rekao je strateg Bijelih.

“Ušli smo impresionirani u utakmicu. Imali smo previše krivih dodavanja, primili rano gol, što je dalo zamaha Hajduku, a mi smo izgubili sigurnost. Oni su vodili 2:0 i čekali nas. Za drugo poluvrijeme nemam riječi, To je nogometna fantazija, mogu samo skinuti kapu svojim igračima. Utakmica je bila fantastična za gledanje, nakon 0:2 okrenuti smo na 3:2, što govori o karakteru ove ekipe.” – rekao je oduševljeni trener Tomić.

Do kraja prvenstva nas čeka uzbudljiva utrka za mjesta koje vode u europska natjecanja, za drugo mjesto i Ligu prvaka se bore četiri ekipe.

DALMATINSKI HUMOR JE SPEKTAKL: POGLEDAJTE ŠTO NAVIJAČI HAJDUKA PIŠU NAKON TRAGEDIJE PROTIV LOKOMOTIVE…

Greškom iscurila cijena Playstationa 5, biste li dali ovaj iznos?

Komentari

komentara

« Povratak