NAKON SJAJNE PREDSTAVE PROTIV OSIJEKA: Oglasio se često prozivani Bruno Petković!

FOTO:

Dinamo je sinoć velikom pobjedom od 3:0 protiv Osijeka došao jako blizu obrani naslova prvaka. Jedan od najboljih na terenu bio je Bruno Petković, koji je upisao dvije asistencije.

Ne zanimaju ga medijski napisi

Često na meti kritika ove sezone, Bruno Petković sinoć se opet ukazao u svom dobrom izdanju. Upisao je dvije asistencije, a nakon utakmice nije skrivao zadovoljstvo:

„Ne znam je li mi asistencija za prvi gol najljepši potez karijere, imao sam jako dobrih poteza i velikih utakmica. Ali u svakom slučaju, drago mi je što sam doprinio momčadi. Rezultat mi je uvijek bio primaran, moji golovi toliko i ne. Bilo bi lijepo da zabijam više, ali ja sam tu u funkciji momčadi.“

Petković se osvrnuo i na napise u medijima, koji ga „seciraju“ cijele sezone:

„Uopće ne želim komentirati medijske napise ni išta drugo. Tu sam u momčadi koja je prva u prvenstvu. Koja će, kako sad izgleda, osvojiti naslov. To kako sam prezentiran u javnosti nije moja stvar i nije nešto što me treba zanimati.”

Prokomentirao je Petković i nešto slabija izdanja Dinama ove sezone:

„Nije lagano, mi smo sezonu počeli od početka srpnja, jako duga sezona, jako puno utakmica, još jednom europsko proljeće gdje smo se pokazali kao jako dobri. Jednostavno nije lagano pogoditi sve pogotovo jer se zadnjih godina nismo nalazili u ovakvoj situaciji jer bi osigurali prvenstvo i puno ranije.”

Komentari

komentara

« Povratak