NAKON ŠOKA ZBOG ISPADANJA: Oliver Kahn otkrio gdje će Lewandowski igrati sljedeće sezone!

FOTO:

Munchenski Bayern je na prvu dobro prošao sa ždrijebom, izvukavši Villarreal. Na žalost po Bavarce, „žuta podmornica“ se pokazala kao opasan protivnik.

Veliko razočaranje

U Bayern Munchenu nikako ne mogu biti zadovoljni ovom sezonom u Ligi prvaka. Cilj je bio najmanje polufinale, a da stvar bude gora ispali su od kluba koji je slovio kao outsider. Uglavnom, Bayern Munchen je sinoć odigrao 1:1 s Villarrealom što nije bilo dovoljno za prolaz jer je španjolski klub imao minimalnu prednost od 1:0 iz prve utakmice.

Strijelac jedinog gola za Bavarce bio je Robert Lewandowski. O njegovoj se budućnosti i odlasku iz Bayerna puno pisalo proteklih dana, a sinoć je iz kluba stiglo i službeno objašnjenje stanja.

Pred naovinare je stao Oliver Kahn i odriješito rekao:

„Robert Lewandowski definitivno ostaje s nama i iduće sezone. Nismo ludi da uopće pričamo o transferu igrača koji postiže 30 do 40 golova svake sezone. Imamo ugovor s Robertom do lipnja 2023. Rekli smo da ćemo početi s pregovorima, počeli smo.”

Inače, sjajni Poljak se ovih dana spominjao u kontekstu odlaska u Barcelonu, koja je za njega bila spremna dati oko 30 milijuna eura. Navodno je i sam Lewandowski zatražio odlazak, no čini se da je Bayern zatvorio vrata toj opciji. Barem idućih godinu dana.

Komentari

komentara

« Povratak