NAKON TEŠKE POBJEDE NAPOLIJA: Gattuso bijesan, ali biranim riječima hvalio Rijeku!

FOTO:

Napoli je sinoć više sretno nego spretno stigao do pobjede nad Rijekom, u trećem kolu Europske lige. Nakon utakmice, trener talijanskog kluba nije skrivao nezadovoljstvo.

Trener bijesan

Strateg Napolija Gennaro Gattuso nije skrivao bijes zbog preopuštene igre svoje momčadi protiv Rijeke. Rijeka je povela već u 13. minuti pogotkom Murića. Uz puno sreće Napoli je izjednačio u 43. minuti preko Diega Demmea. Za konačnih 1:2 najveću je ulogu odigrao Matteo Politano u 62. minuti, no pogodak se službeno vodi kao autogol Filipa Brauta.

„Nema lakih utakmica u Europskoj ligi! Rijeka nije bezazlena. Ne zaboravite da ih je Real Sociedad jedva dobio u 93. minuti. Znao sam da će se Rijeka malo povući i čekati svoju priliku iz kontre. Ipak, kao da nas je iznenadilo koliko su nas pritiskali prvih 30-35 minuta.“, izjavio je Gattuso za Sky Sport Italia pa nastavio:

„Možda su neki moji igrači mislili da smo ovdje došli na izlet! Bio sam jako ljut na poluvremenu. Previše smo riskirali. U drugom smo poluvremenu bili bolji no taj opušteni stav mojih igrača pri ulasku u utakmicu ne mogu tolerirati. Zbog ovakvih utakmica imam osjećaj da će mi žile eksplodirati. Znam da smo se dobro pripremili za ovu utakmicu, znali smo kakva nas momčad čeka i zato sam bijesan na predstavu koju smo danas prikazali.“

„To su više ne možemo dopustiti! Moramo biti fokusirani od početka svake utakmice, a ne čekati šamar protivnika da se trgnemo. Danas smo dobro prošli.“, zaključio je Gattuso.

Komentari

komentara

« Povratak