Nakon visokog poraza od Dinama trener Genka priznao da je iznenađen!

FOTO:

Dinamo je sinoć u gostima savladao Genk i došao do prve pobjede ove sezone u Europkskoj ligi. Trener John van den Brom je ostao pomalo iznanađen.

Zaslužena pobjeda Dinama

Dinamo je zasluženo pobijedio Genk s 3:0, u 2. kolu Europske lige. Trener belgijskog kluba John van den Brom je iznenađen Dinamovom igrom:

„Nisam ovo očekivao. Dinamo je bio agresivniji, više je želio pobjedu i ostvario ju je. Odigrao je profesionalno, europski i ovo će nam biti lekcija. Pomogli smo im i mi svojom pretjeranom otvorenošću kod prvog gola, a znali smo da su jaki u tranziciji. Još kad protiv ovakve ekipe napravite dva kaznena udarca i dobijete crveni karton, situacije postaje još teža. U prvom poluvremenu smo imali dovoljno prilika za izjednačenje, u drugom nismo bili tako dobri.”

Iskreno je priznao i kako je Dinamo bio bolja momčad:

„Zaslužili smo izgubiti, Dinamo je bio bolji. Skupa lekcija za nas, ali valjda ćemo nešto naučiti iz nje. Nije nam ovo bila presudna utakmica, otežali smo si situaciju, no još uvijek imamo priliku sve to ispraviti. Ovo je mali udarac od kojeg se moramo oporaviti i psihički pripremiti za prvenstvo i meč protiv Eupena.”

Komentari

komentara

« Povratak