NAPOKON U AKCIJI: Hajduk dovodi veliko pojačanje u napadu!?

FOTO:

Svima je jasno kako se Hajduk Split mora dodatno pojačati u nadolazećem zimskom prijelaznom roku ako i dalje želi biti konkurentan za titulu.

A čini se kako je detektirano pojačanje u napadu. Naime, vrlo talentirani napadač i kapetan Bayernove U19 momčadi, Robert Ramšak, velika je želja Hajduka, ali i HNS-a!

Prema informacijama s kojima raspolažu Sportske novosti, iz Hajduka su još ljetos kontaktirali obitelj mladog 17-godišnjaka glede njegovog potencijalnog prelaska u Hajduk, s tim da ga nisu planirali integrirati u juniorsku momčad, već odmah u seniorsku, ali u konačnici do dogovora nije došlo.

No, interes Hajduka nije nestao, ime i prezime Roberta Ramšaka podcrtano je i dalje u bilježnicama skautskih službi, ali kako ga prate u Splitu, isto tako Ramšeka prate i u Zagrebu. Doduše, ne iz Maksimirske 128, već iz Vukovarske 269A gdje se nalazi sjedište HNS-a.

Ramšakova majka je Hrvatica, otac Slovenac, a on trenutno nastupa za Njemačku. Igrao je za U16 reprezentaciju, a sada i za U17 koja u utorak igra osminu finala SP-a U17 u Indoneziji protiv SAD-a. U prve tri utakmice u skupini Nijemci su upisali tri pobjede, a Ramšak je zabio dva pogotka, oba Venezueli u posljednjem kolu.

Ovaj mladić posebno pamti sezonu 2022/23. jer je čak dva puta bio najbolji strijelac. Prvo je to uzeo u juniorskom prvenstvu gdje je postigao 18 golova, a potom je bio najbolji strijelac na Euru U17 gdje je postigao četiri pogotka.

Komentari

komentara

« Povratak