NAVIJAČI DINAMA U ŠOKU: Arijan Ademi odlazi iz kluba!?

FOTO:

Kapetan hrvatskog prvaka Dinama, Arijan Ademi, mogao bi u ovom prijelaznom roku napustiti klub. I to nakon čak 12 i pol godina!

Naime, kako prenosi Germanijak.hr, iz više izvora je potvrđeno kako je Ademi stigao u klub sa svojim agentom Nikkyjem Vuksanom te u razgovoru s Čačićem i Antolićem upoznao klub da ima dvije ozbiljne ponude. Radi se o vrlo dobrim ponudama te bi klub mogao zaraditi ozbiljan novac.

Novi sportski direktor te član Uprave kojem je Skupština kluba izglasala nepovjerenje navodno su odbili Ademija koji je malo kasnije ponovno to isto ponovio u razgovoru s predsjednicom uprave Vlatkom Peras.

Saznajemo kako je kapetana Ademija iznimno pogodila glasina da je član Uprave slao prije nekoliko mjeseci slao poruke novinarima u kojima dovodi u pitanje kvalitetu kapetana, a što je Zdravko Mamić otkrio medijima na press konferenciji prošli tjedan. Isti dan je Ante Čačić održao monolog okupljenim igračima u kojima je pobijao Mamićeve teze a zanimljivo da je nakon govora koji je trajao 40-ak minuta Čačić pozvao kapetana da nešto kaže.

Ostaje za vidjeti kako će proći ova transfer sapunica…

Komentari

komentara

« Povratak