NAVIJAČI GUBE STRPLJENJE: Za Antu Čačića ova dva igrača su kolateralne žrtve!?

FOTO:

Trener Dinama, Ante Čačić, sigurno nije mogao biti zadovoljan s onim što je njegova ekipa pokazala sinoć na gostovanju kod Varaždina. Konačni rezultat bio je 1:1, a Varaždinci su lako mogli doći i do pobjede.

“Nismo sretni kad završi 1:1 jer smo, uvjetno rečeno, razmaženi. Očekujemo pobjedu Dinama u svakoj utakmici, a ovo nam je sedma utakmica u 21 danu. Dosta je umora, a čeka nas utakmica sezone. Morali smo razmišljati da se energetski ne potrošimo i u tome nismo uspjeli”, rekao je Čačić.

“Zasluge idu domaćinima, bespoštedno su se borili. Mi smo napravili previše pogrešaka i tako izgubili tečnost u igri. Moramo se obnoviti za utorak. Razumijem navijače koji žele Dinamo koji je na 100 posto, ali u sportu to ne ide tako”, nastavio je trener Dinama.

Navijači Dinama su tijekom presice žestoko prosvjedovali pa su tako tražili ostavku Čačića: “Navijači su nam potpora cijelo vrijeme. Trener je uvijek Pedro, preuzimam odgovornost. No navijači moraju razumjeti da smo od krvi i mesa, imamo pravo na loš dan”, izjavio je Čačić, istaknuvši kako nije mogao računati na Luku Menala, a htio je odmoriti Martina Baturinu, Arijana Ademija i Mislava Oršića. “Teško je to napraviti i imati stopostotan učinak”, smatra Čačić.

“Vjerujem da smo na dobrom putu. Tražimo Ligu prvaka te se ne zadovoljavamo Konferencijskom ligom”, naglasio je i pohvalio Varaždin, koji je tako nakon Hajduka namučio i Dinamo. Inače, u utakmicu je ušao s Petrom Bočkajem na lijevom boku, dok je Ljubičić bio u sredini nakon što je nekoliko utakmica odradio na njemu neprirodnoj lijevoj strani.

“Bočkaj je kolateralna žrtva jer je doveden za 3-5-2 raspored, mora se dizati kroz ovakve utakmice i treninge da bi izgledao bolje. Kolateralna žrtva je i Ljubičić jer mora igrati beka, on može kvalitetno popuniti konkurenciju. Boško Šutalo i Theophile također mogu na lijevog beka”, zaključio je Čačić.

Komentari

komentara

« Povratak