NAVIJAČI NE MOGU VJEROVATI: Evo koga je Dinamo poslao na posudbu u Lokomotivu!

FOTO:

Dinamo Zagreb razočarao je jučer navijače porazom od grčkog prvaka AEK-a iz Atene. Bilo je 1:2 za Grke. Nakon utakmice trener Igor Bišćan požalio se kako Modri jednostavno trebaju dovesti nova pojačanja jer ovako očito ne ide.

Simpatizeri Dinama najviše zamjeraju Bišćanu nevjerojatni pad koji se dogodio u drugom poluvremenu, a mnogi će se složiti kako dio krivice ide i na upravu koja očito ne radi pravi posao kada su u pitanju nova pojačanja. Zasad su došli Bernauer, Kaneko i Mihajličenko, a to je, priznat ćete, jednostavno premalo za klub kao što je Dinamo. Plus otišli su neki igrači koji prema navijačima su ipak zaslužili priliku, a to su Marko Tolić, Mario Ćuže i Niko Janković. U klubu više nisu ni Petar Bočkaj i Daniel Štefulj.

A samo dan nakon poraza u kvalifikacijama stižu novosti oko odlazaka. Naime, Lokomotiva i Dinamo dogovorili su posudbu Sandra Kulenovića! 23-godišnji napadač kojeg je Dinamo platio 1,6 milijuna eura osvanuo je na Kajzerici jutros. On će ostati do zime, odnosno odradit će polusezonu u Lokomotivi pišu Sportske novosti.

Bilo je nekih inozemnih ponuda, ali uvjeti nisu bili zadovoljavajući, ni za Dinamo, ni za Kulenovića. Stoga se otvorila opcija još jednog odlaska na posudbu na Kajzericu i to će biti do kraja tjedna i formalno riješeno. Kulenović će, dakle, prvi dio prvenstva igrati u Lokomotivi, a Dinamo i dalje preuzima sve njegove ugovorne obveze.

Moguće da je dolazak Kulenovića povezan s transferima Kačavende i Stojkovića koji bi u narednim danima trebali postati novi igrači Dinama…

Komentari

komentara

« Povratak