NAVIJAČI OGORČENI IZBOROM: Armada ne želi prihvatiti Bišćana kao trenera!

FOTO:

Novi trener Rijeke Igor Bišćan još nije ni debitirao na klupi viceprvaka, a već se naziru prvi problemi. I to ozbiljni problemi jer ga riječka navijačka skupina Armada nikako ne može prožvakati kao novog šefa njihovih ljubimaca.

Klub navijača Armada se nakon potvrde oglasila i objavila sliku prekriženog Bišćana uz poruku: “Nikada zaboraviti, nikada oprostiti. Igore, odlazi! Prvaci 98/99.”

Najvjerniji navijači Rijeke mu zamjeraju pokazivanje srednjeg prsta i to više puta, te hvatanje za međunožje u znaku slavlja i pokazivanje prema tribinama.

Riječki tifosi ne mogu zaboraviti ni povijesnu krađu protiv Dinama čiji je tadašnji član bio upravo novi trener Rijeke. Tadašnji pomoćni sudac Ivo Krečak mahao je zaleđe i poništio regularan zgoditak kojim bi Rijeka osvojila prvenstvo.

Bivši Liverpoolov stoper odradio je odličan posao u Rudešu, zatim i u Ljubljani sa Olimpijom, nesumnjivo se radi o talentiranom stručnjaku. Biti će zanimljivo pratiti kako će se naći na Rujevici koja ga je odmah dočekala „na nož.“

SLUŽBENO: IVAN JURIĆ VRAĆA SE NA TRENERSKU KLUPU U SERIE A!

SKANDAL TRESE RUSIJU: Dvojica poznatih nogometaša pod utjecajem alkohola brutalno pretukla tri osobe!

Komentari

komentara

« Povratak