NAVIJAČI SU BIJESNI: Predsjednik Barcelone ima spremnu zamjenu za Koemana!

FOTO:

Prema izvorima iz vodećih španjolskih medija, trener Barcelone Ronald Koeman nalazi se na izlaznim vratima kluba. Navodno mu je ostala još samo jedna utakmica, ona u prvenstvu protiv Atletica za vikend, kao šansa da uvjeri upravu kluba da ima ono što je potrebno za voditi Blaugranu.

Tjednima i mjesecima se špekulira o njegovom nasljedniku. Prvi favorit po kladionicama je Xavi Hernandez, igračka legenda Barcelone, ali na popisu potencijalnih kandidata ima nekoliko uistinu neobičnih imena poput Thierryja Henryja i Josea Mourinha.

Prema pisanju Radio Catalunye, predsjednik Joan Laporta i ljudi oko njega zadivljeni su Andreom Pirlom. Talijanski stručnjak je prošle sezone vodio Juventus u jednoj od najslabijih sezona u proteklih deset godina te se razišao sa Starom damom. Otad se spominjalo nekoliko novih njegovih gaža, uglavnom u Italiji, a Barcelona je daleko najveće ime koje se dovodi u vezu s njim.

Dio Barceloninih navijača glasno izražava svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama. Ispod objave u kojoj se spominje Pirlo, pišu kako se ničim nije dokazao kao trener i kako ne bi bio nikakav napredak u odnosu na Koemana.

Velika prednost Pirla je što je, za razliku od većine protukandidata, slobodan, a samim time i jeftiniji, prenosi index.hr.

Komentari

komentara

« Povratak