NE MOŽE BEZ PROBLEMA: Vlašić se oporavio, ali ovaj Vatreni se ozlijedio na treningu…

FOTO: HINA/ Damir SENČAR

Hrvatski izbornik. Zlatko Dalić, danas je pred novinarima najavio važan dvoboj u drugom kolu Svjetskog prvenstva protiv Kanade.

Nikola Vlašić se priključio momčadi nakon što je posljednja dva treninga odradio po posebnom programu. Veznjak talijanskog Torina ozlijedio je list u prvom poluvremenu ogleda protiv Maroka, pa je u nastavku susreta umjesto njega zaigrao Mario Pašalić.

Međutim, izbornik Zlatko Dalić ponovo nije imao sve igrače na raspolaganju. Zbog bolova u mišiću odvojeno je trenirao Domagoj Vida. “Naknadno ćemo vidjeti konkurira li za sastav suta,” poručio je glasnogovornik Tomislav Pacak. Hrvatski izbornik sasvim očekivano skriva sastav za sutrašnji ogled, baš kao i njegov kolega na suprotnoj strani John Herdman.

No, gotovo je sigurno kako Vlašić neće igrati nakon što je propustio posljednja dva treninga, što otvara pitanje desnog krila. Hrvatska protiv Maroka nije imala igru prema naprijed, pa će Dalić možda i u tom segmentu igre potražiti novo ime.

“Nemojte me tjerati da otkrijem tko će biti napadač. Imamo četiri napača, svaki ima svoj stil, a nadam se da ćemo izabrati najboljeg,” kazao je Dalić na posljednjoj novinarskoj konferenciji.

Obrana je protiv Maroka bila na visini zadatka, pa će Dalić teško posegnuti za promjenama u zadnjem redu. Sigurni bi trebali biti Livaković, Sosa, Lovren, Gvardiol, Juranović, Brozović, Kovačić, Modrić i Perišić.

Komentari

komentara

« Povratak