NEKADA JE BIO VELIKA ZVIJEZDA: James Rodriguez potpisao za novi klub!

FOTO:

Kolumbijski ofenzivni veznjak, James Rodriguez, doživio je vrhunac tijekom ljeta 2014. godine kada je bio najbolji strijelac na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Reprezentacija je došla do četvrtfinala, a tamo ih je zaustavio domaći Brazil. Vrlo brzo nakon Svjetskog prvenstva dogodio se spektakularan transfer Jamesa koji je za 75 milijuna eura prešao iz Monaca u Real Madrid. Tada je to bio jedan od najvećih transfera u povijesti. Međutim, ta veza s Real Madridom nije bila najbolja.

Kolumbijac je šest godina bio član ‘Kraljeva’, a između tog perioda proveo je i dvije godine na posudbi u Bayernu da bi onda 2020. godine potpuno besplatno prešao u Everton. Ni tamo nije bilo bajno pa je nakon samo jedne godine otišao u bahreinski Al-Rayyan. Posljednji njegov klub bio je Olympiacos.

Bez kluba je od travnja, a to se danas ipak promijenilo. Fabrizio Romano je javio kako je James Rodriguez potpisao ugovor s brazilskim Sao Paulom. Ranije u karijeri nastupao je za Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern, Everton i druge klubove.

Bio je najbolji strijelac Svjetskog prvenstva 2014., na kojem je zabio šest golova. Ukupno je osvojio 21 klupski trofej. James je u srpnju 2015. godine vrijedio 80 milijuna eura, no nikada do kraja nije ostvario svoj potencijal. Proslavio se na spomenutom brazilskom Mundijalu, nakon kojeg ga je Real Madrid za 75 milijuna eura otkupio od Monaca.

Komentari

komentara

« Povratak