NEVIĐENI GAF SPIKERA: Za igrača utakmice proglasio Rodrija, a najbolji je ipak Hrvat!

FOTO:

Španjolska nogometna reprezentacija može se pohvaliti kako je osvajanjem Lige nacija kompletirala sva natjecanja u svojoj vitrini. ‘Furija’ je u trećem izdanju Lige nacija bila bolja od Hrvatske nakon izvođenja penala 5:4.

A pravi show gledali smo nakon utakmice, točnije za vrijeme kratke ceremonije povodom kraja natjecanja. Naime, na stadionu u Rotterdamu nastala je prava konfuzija kada je glavni spiker odmah nakon utakmice objavio da je igrač utakmice španjolski veznjak Rodri.

No, ipak nije Rodri u pitanju. Premda je, naime, službeni spiker odmah nakon utakmice objavio da je igrač utakmice bio Rodri, kasnije se pokazalo da je pogriješio. Uefin je žiri igračem utakmice proglasila Marcela Brozovića (30), koji je odigrao još jednu partiju za udžbenike.

Hrvatski veznjak, koji je još uvijek član talijanskog Intera, nalazi se na meti mnogih europskih velikana te mu se predviđa veliki transfer ovog ljeta.

Četvrto izdanje Lige nacija ćemo gledati na jesen sljedeće godine, a grupna faza će se igrati u rujnu, listopadu i studenom. Novost je da se opet mijenja format. Glavna novost je zapravo da se povećava novom rundom, četvrtfinalom. Ono će se igrati u ožujku i tako stvoriti poveznicu između grupne faze u studenom i Final Foura u lipnju iduće godine.

Za analizu utakmice Francuska – Grčka kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak