NEVJEROJATNA PRIČA IZ DRUGE LIGE: Fotoreporter isključen jer je vrijeđao ikonu Hajduka!

FOTO:

Na terenima Druge hrvatske lige se dogodila zaista nesvakidašnja situacija…Dogodilo se više puta da je sudac morao isključiti trenera ili članove stručnog stožera zbog prigovora ili vrijeđanja no ovog puta se to dogodilo fotoreporteru!

Igrao se dvoboj 2. HNL između domaćeg Junaka i Rudeša, gosti iz Zagreba su slavili 0:2. Inače, trener Rudeša je bivši igrač Hajduka i njemačkog Stuttgarta, Mario Carević, koji je dobio uvrede od spomenutog fotoreportera. Dogodilo se to nakon drugog pogotka Rudeša: „A jesi sada sretan, seljačino nepristojna?” – vikao je nepristojni fotograf.

Glavni sudac je nakon toga morao udaljiti sankcionirati nesportsko ponašanje te udaljiti ga crvenim kartonom u 44. minuti dvoboja. Carević se nakon utakmice javio za portal 24 sata i prokomentirao spornu situaciju.

“Iz zapisnika se vidi da ja nisam ništa skrivio niti da sam bio dio te priče. Slavio sam gol svoje momčadi, što bih trebao drugo? On je tu bio službeno, s navlakom, sudac je čuo što je rekao i isključio ga je. Ja s njim ni u jednom trenutku nisam bio u komunikaciji.” – rekao je bivši Vatreni.

Rudeš je odigrao 16 dvoboja te zauzima peto mjestu na ljestvici, osvojili su 24 boda.

Komentari

komentara

« Povratak