NEVJEROVATNE SCENE: Igrača na oproštajnoj utakmici oteli i odveli u helikopter koji je sletio na travnjak!

FOTO:

Posljednja utakmica u karijeri je sigurno vrlo emotivna za svakog nogometaša. Za svakoga se organiziraju oproštajne utakmice uz cvijeće i pljesak s tribina. No, jednom nogometašu iz Italije se to činilo dosadnim pa je osmislio kako bi njegov oproštaj trebao izgledati.

Malo je reći da je donedavno anonimni Ignazio Barbagallo iz niželigaša Viagrandea pretjerao sa doživljajima. Spomenuti se za zadnju utakmicu u karijeri odlučio na vlastitu otmicu i to helikopterom. Usred prvenstvene utakmice „helić“ se spustio na teren iz kojeg su iskočila dva maskirana čovjeka te igrača na silu ugurali u leteće prijevozno sredstvo pa pobjegli!

Čelnicima ligaškog natjecanja se njegov egzibicionizam nije nimalo dopao pa je uslijedila kazna. Klub će morati platiti 200 eura i ne smije nastupati do kraja petog mjeseca, dok je „slavljenik“ dobio zabranu nastupa do kraja sezone.

“Zbog izazivanja prekida utakmice uslijed naručenog dolaska helikoptera i dopuštanja da sleti na teren, čime je ugrožena sigurnost svih nazočnih, klubu se izriče kazna od 200 eura i suspenzija do kraja svibnja. Ignazio Barbagallo suspendiran je do kraja sezone jer je napustio teren bez dopuštenja suca koristeći neovlašteni helikopter.”, objašnjenje je vodstva lige.

Komentari

komentara

« Povratak