NEZAPAMĆENI PRESEDAN: Mbappe će izbivati s nogometnih terena cijelu iduću sezonu!?

FOTO:

Kako je jučer objavljeno, Kylian Mbappe je dobio nestvarnu ponudu od Al Hilala iz Saudijske Arabije. Ovaj klub mu je ponudio vrtoglavih 700 milijuna eura za jednu sezonu, dok je PSG-u ponuđena odšteta od 300 milijuna.

PSG prihvatio ponudu

Ljubav između PSG-a i Kyliana Mbappea definitivno je pukla. Rukovodostvo prvaka Ligue 1 je otpisalo mladog Francuza nakon što je odbio potpis novog ugovora, te čeka istek postojećeg, kako bi mogao kao slobodan igrač prijeći u Real Madrid. Mbappe je zbog toga izbačen iz momčadi i stavljen je na transfer listu.

Pariški klub je jučer prihvatio ponudu od 300 milijuna eura od saudijskog Al Hilala. Isti je klub Mbappeu ponudio 700 milijuna eura po sezoni, no mladi Francuz ne želi u Saudijsku Arabiju.

Zbog toga, iduće bi se sezone mogao dogoditi vrlo neobičan slučaj. Naime, ako kako sada stoje stvari Mbappe će kao član PSG-a cijelu sezonu odgledati s tribina, ne bi li iduće ljeto kao slobodan igrač prešao u Real Madrid. Ova pauza mu i neće tako teško pasti, s obzirom da mu PSG mora još isplatiti 222 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak