NIJE NI ČUDO DA SU PRISTALI NA TURSKU: Ovo su zahtjevi koje je Wanda ispregovarala s Galatasarayem!

FOTO:

Mnoge je iznenadilo kad je objavljeno kako Mauro Icardi odlazi iz PSG-a na posudbu u turski Galatasaray.

Fatalna Wanda postavila šest zahtjeva za novi klub!

Argentinski napadač Mauro Icardi prošli se tjedan pridružio turskom gigantu Galatasarayu. Radi se o jednogodišnjoj posudbi iz Paris Saint-Germaina, a turski mediji tvrde kako će Galatasaray pokrivati dio Icardijeve plaće u iznosu od 750.000 eura. Ostatak od šest milijuna eura plaćati PSG.

Icardijev dolazak izazvao je veliku euforiju, a na predstavljanju ga je pozdravilo više tisuća navijača turskog kluba. Prema napisima iz Francuske, veliku ulogu u ovom neočekivanom izboru kluba, imala je Maurova supruga i menadžerica, Wanda. Osim što je dogovorila dobre financijske uvjete za svog supruga, turskom klubu postavila i šest dodatnih zahtjeva.

Kao prvo, Wanda je zatražila osobnog vozača, koji će obitelji biti dostupan 24 sata dnevno. Nadalje, obitelji će kuhati osobni kuhar, a klub se morao pobrinuti i za pronalazak i financiranje privatne škole za djecu Icardijevih. Osim toga, Galatasaray će plaćati troškove osiguranja kuće u kojoj će obitelj boraviti, kao i osiguranje svih njenih članova. Icardijevi bi u kuću trebali preseliti u 12. mjesecu, a do tad im turski klub plaća smještaj u hotelu.

Komentari

komentara

« Povratak