NIJE TREBAO IGRATI: Zvijezda Barcelone potrgala križne ligamente!

FOTO:

Španjolska je jučer u susretu protiv Gruzije ostvarila pobjedu 3:1. No, utakmicu je obilježila teška ozljeda mlade zvijezde Barcelone.

U pitanju je Gavi koji je potrgao križne ligamente u prvom poluvremenu. Umjesto njega u igru je ušao 23-godišnji veznjak Oihan Sancet iz Athletic Bilbaoa. Španjolski mediji pišu kako je Gavi plakao u svlačionici i prije i poslije testiranja te dodaje da su u Barceloni bijesni jer ne razumiju zašto je Gavi morao igrati tu utakmicu.

Iako se čini kako je ‘Furija’ u prvih 11 stavila sve najbolje igrače sasvim nepotrebno, ipak su morali osigurati drugo mjesto u skupini jer je postojala šansa da ih Škotska preskoči u slučaju pobjede nad Norveškom koja je ostala bez ikakvih šansi još ranije.

Gavi je 27 puta nastupio za nacionalnu momčad te za nju postigao pet golova. Ova ozljeda znači pauzu od najmanje šest do najčešće osam mjeseci, što znači da Gavi neće igrati ni Euro ni Olimpijske igre.

“U svlačionici je atmosfera kao da smo izgubili. Uništeni smo, Gavijeva ozljeda je ozbiljna i ovo je težak trenutak za sve nas. Bio je to nesretni slučaj, ali Gavi je bio savršeno spreman za igru, kao i svi ostali igrači.” U Barceloni su, naravno, bijesni na izbornika De la Fuentea. Smatraju da Gavi uopće nije trebao igrati ovu utakmicu.

Dodajmo kako je Španjolska sada sigurno u prvoj jakosnoj skupini uoči ždrijeba.

Za analizu utakmice Ukrajina – Italija kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak