NJEMAČKI MEDIJI TVRDE: Bayern Munchen na ljeto dovodi ovog trenera!

FOTO:

Izgleda kako će ovog ljeta doći do promjene na klupi Bayern Munchena, barem tako tvrde vodeći njemački mediji.

Aktualni trener bavarskog giganta, Hans-Dieter Flick, preuzeo je klub početkom studenog 2019. godine kao privremeni trener. No, sjajni rezultati zadržali su ga na klupi. Odmah je iste sezone uspio osvojiti baš sve trofeje. No, njemački mediji tvrde kako je spreman za veliki potez.

Naime, prije nekoliko dana stigla je potvrda kako će Joachim Low napustiti Njemačku nogometnu reprezetnaciju nakon europskog prvenstva. Odmah su se domaći mediji bacili u potragu za nasljednikom pa je tako lista spala na samo dva imena – Jurgen Klopp i Hans-Dieter Flick. Prvi je to odbio, a čini se kako će posao preuzeti Flick.

Na njegovo mjesto u Bayernu trebao bi doći Julian Nagelsmann koji je treutno prvi trener RB Leipziga. Leipzig će od Bayerna tražiti 10 milijuna eura odštete jer Nagelsmann ima ugovor do 2023. godine.

Hasan Salihamidžić, Bayernov sportski direktor, jako cijeni Leipzigovog trenera i svi su uvjereni da će Nagelsmann naslijediti Hansa Flicka na klupi njemačkog i europskog prvaka. U posljednje vrijeme Salihamidžić je uhvaćen u nekoliko žestokih rasprava s Flickom i odnosi njih dvojice daleko su od idealnih pa u Bayernu traže novog trenera.

Komentari

komentara

« Povratak