NOVA AKCIJA U SPLITU: Nakon Livaje, u Hajduku žele jednog Vatrenog!

FOTO:

Vijest dana u Splitu je da je ponajbolji nogometaš Hajduka, Marko Livaja produžio suradnju s Hajdukom do ljeta 2024. godine. No tu nije kraj velikim snovima…

Nova akcija navijača

Pravu buru oduševljenja kod Hajdukovih navijača danas je izazvala vijest o novom ugovoru koji je Marko Livaja potpisao sa splitskim klubom. Veliku ulogu u Livajinu ostanku odigrali su navijači i simpatizeri kluba s Poljuda koji su posljednjih dana intenzivno lobirali na društvenim mrežama akcijom #Livajaostani.

Ova euforija očito ide dalje, a novi cilj je Ivan Perišć! Navijači Hajduka sada žele pokrenuti novu akciju pod imenom “Perišiću, vrijeme je”.

„Dakle, akcija #Livajaostani pokazala se kao pun pogodak, Marko Livaja potpisao je danas trogodišnji ugovor s Hajdukom, do ljeta 2024. i uzeo dres s brojem 10, dres u kojem će nas predvoditi u razdoblju koje slijedi. Nakon Livaje, vrijeme je za novu akciju: #Perišićuvrimeje. Inter ima financijskih problema, a mi imamo veliku želju da se Perišić vrati i da, baš kao što je to Livaja učinio ove godine, napokon zaigra za seniorsku momčad Hajduka. Osvojio si Ligu prvaka, bio si prvak Njemačke i s Borussijom Dortmund i s Bayernom, nedavno si pokorio i Italiju s osvajanjem Scudetta s Interom. Kud ćeš više? Riješi se ugovora s Interom, dogovorite nekako sporazumni raskid i vrati se doma. Čeka te cijela Dalmacija, a i mi na kontinentu, ima nas hvala Bogu.”, stoji na stranici Društva prijatelja Hajduka.

Komentari

komentara

« Povratak