NOVA LUDNICA NA RELACIJI RIJEKA – ZAGREB: Dinamo ruši transfer rekord zbog zvijezde Rijeke?

FOTO:

Rijeka i Dinamo jučer su odigrali vatreni derbi u 15. kolu HNL-a koji je završio remijem 2:2. Tako je najveći dobitnik kola postao Hajduk Split koji je na svom stadionu porazio Varaždin.

Prema mnogima najbolji na Rujevici sinoć je bio Nediljko Labrović, vratar i kapetan Rijeke koji je imao nekoliko bravuroznih intervencija. I čini se kako bi on mogao biti sljedeći veliki transfer na relaciji Rijeka – Dinamo.

Naime, čak je trener Dinama Sergej Jakirović jučer na presici samo potvrdio interes za Labrovića: “Spominjao se Labrović, ali znam da će predsjednik Rijeke tražiti puno novca”. Neki naši mediji isto tako spominju kako je Labrović trebao doći Dinamo ovog ljeta, ali je uprava klupa uvjerila Jakirovića da krene s Nevistićem i Zagorcem.

Labrović, treći vratar hrvatske reprezentacije, iz utakmice u utakmicu pokazuje da pozicija koju je dobio kod hrvatskog izbornika Zlatka Dalića nije slučajna. Posebno je blistao ove sezone u derbijima protiv Hajduka i Dinama. Sinoć je nestvarnim obranama izluđivao dinamovce, obranio je ukupno sedam udaraca, a posebno impresivne bile su dvije obrane Arijanu Ademiju s pet metara kod 0:0.

Zanimljivo, Dinamo je i Nevistića doveo iz Rijeke i tada srušio rekord HNL-a kada je u pitanju odšteta za nekog golmana. Nevistić je plaćen tri milijuna eura i zasad se njegov transfer pokazao kao Dinamov promašaj.

Predsjednik Rijeke Damir Mišković ranije je u medijskim istupima poručio da je Labrović najbolji golman u Hrvatskoj, uspoređivao ga je s bivšim golmanom Dinama Dominikom Livakovićem i izjavio da bi bio zadovoljan kada bi za 24-godišnjeg Labrovića dobio oko sedam milijuna eura. Realnije je ipak da će dobiti oko dva-tri milijuna eura manje.

Komentari

komentara

« Povratak