NOVE ODGODE: Dvije utakmice HNL-a se neće igrati, prvoligaši imaju velikih problema s koronom!

FOTO:

Nastavlja se novo 14. kolo HT Prve lige, no sve utakmice neće biti odigrane ovog vikenda. Dva dvoboja će morati biti odgođena za neki drugi termin jer se dogodio novi proboj koronavirusa u svlačionice hrvatskih prvoligaša.

Dva para Lokomotiva – Šibenik te Istra 1961 – Gorica neće se igrati u subotu odnosno ponedjeljak jer Šibenik i Istra imaju po šest igrača pozitivnih na COVID-19. Šibenik je poručio kako dva prvotimca imaju blage simptome dok su četvorica asimptomatski slučajevi, kod Istre jedino objava da su zaraženi nogometaši u samoizolaciji.

“Sukladno propisima HNS-a i odluci Natjecateljske komisije HNS-a sa sjednice održane 6. kolovoza 2020. godine, kojom je dano ovlaštenje povjerenicima natjecanja za odgodom pojedine utakmice u slučaju da u samoizolaciji bude šest ili više igrača istog kluba, donesena je odluka o odgodi utakmica. Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja, odgođene utakmice moraju se odigrati u prvom mogućem slobodnom terminu, o čemu će se odluka donijeti naknadno.” – objavio je povjerenik Prve lige, Josip Brezni.

Od ostalih parova igraju Osijek – Varaždin, Slaven Belupo – Dinamo, dok će derbi kola biti onaj između Hajduka i Rijeke.

Komentari

komentara

« Povratak