NOVI PREDSJEDNIK RADI ČISTKU U HAJDUKU: Otišao čovjek kojega je doveo nedavno smijenjeni Stanić, na redu je trener Vukas!

FOTO:

Predsjednik Luka Jakobušić je svojim dolaskom u Hajduk zauzeo čvrst stav i odlučio da se prvo mora pomesti nered u vlastitom dvorištu. Proslavljeni reprezentativac Mario Stanić prvi je otišao sa Poljuda nakon što šef Bijelih nije bio zadovoljan njegovim objašnjenjem kako je momčad pala s drugog na peto mjesto. Upravo je Stana inzistirao na dolasku čovjeka koji je idući „digao sidro“ iz Splita…

Sportski direktor Ivan Kepčija se sporazumno rastao sa Hajdukom dok Stanić prema pisanju medija nije htio napustiti poziciju savjetnika predsjednika. Mario je želio još godinu dana vremena jer je više puta naglašavao kako je to proces, ali i u deset mjeseci se vidjelo da ne radi naročito dobar posao…

Kepčija je rekao kako je predsjednik Jakobušić želio nastaviti suradnju ali se na kraju odlučio zahvaliti te napustiti fotelju. Stanić&Kepčija su na Poljud dovodili sve i svašta, jedino se za grčkog napadača Diamantakosa može reći kako bi mogao pomoći Hajduku iako mu je trenutna statistika vrlo tanka…Stigli su stoperi Nihad Mujakić i Kristian Dimitrov, kao i Darko Todorović, Jani Atanasov…Dosta loša transfer politika.

Legenda kluba Igor Štimac je u jednom razgovoru rekao:“Odmah da kažem kako ne mislim da Stanić radi dobar posao…Znam da nema puno love, onda nemoj dovoditi nikoga. Lokalno ne pripadaš ovdje ali odvažio si se doći, pokaži da znaš raditi!“ – rekao je bivši Vatreni te dodao kako se u ovom trenutku treba orijentirati prema mladim igračima iz vlastitog pogona.

Za očekivati je kako će klupu uskoro napustiti Hari Vukas, to je prema mnogima samo pitanje vremena…Jakobušićev prvi izbor je slovenski izbornik Matjaž Kek, možda bi se trebao povesti modelom Osijeka te Keku prepustiti u ruke kompletnu nogometnu struku…Mate Bilić se nedavno pojavio u kuloarima kao mogući novi sportski direktor. Puno je posla za čelnike Hajduka a vrlo malo vremena.

Komentari

komentara

« Povratak