NOVI SUSRET LEKE I BELA: Evo što trener Hajduka kaže o tome…

FOTO:

HNL je opet s nama nakon što je odrađen rujanski reprezentativni ciklus kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje će se sljedeće godine igrati u Njemačkoj. Prvoplasirani Hajduk u nedjelju gostuje kod Gorice, a utakmica počinje u 17:00.

Zanimljivo, protiv Gorice se na klupu vraća Ivan Leko koji je zaradio suspenziju kada je u Superkupu izvrijeđao suca. Zanimljivo, utakmicu će suditi isti sudac kao i spomenuti Superkup – Dario Bel. Trener Bijelih je na konferenciji za novinare najavio nastavak prvenstva. Na pitanje kako je vratiti se, odgovorio je: “Drago mi je da sam napokon opet tu i da možemo razgovarati, ali ovo sve mi je i dalje jako bolno. Neke stvari vrijeme liječi, druge ne liječi, ali o tom potom.”

“Prijelazni rok? Mislim da smo danas bolja ekipa nego smo bili na kraju prošle sezone. Doveli smo dobre igrače, na nama je da ih sve do kraja uklopimo. Vušković? Trenira svojim tempom, velika je pohvala za našu akademiju da ga žele najveći svjetski klubovi”, dodao je.

Kada su ga pitali za sljedećeg suparnika, odgovorio je: “Tvrd suparnik. Dobri su, organizirani, očekujemo tešku utakmicu i spremni smo, motivirani da budemo pravi za dobiti u nedjelju. Ključno je da mi pokažemo timski duh.

Individualna kvaliteta je bitna, ali snaga duha, snaga momčadi je strahovito bitna i nama je veliki fokus da se što prije homogeniziramo, da sve kvalitete koje imamo pokažemo na terenu. Jedini cilj je uvijek pobjeda i nova tri boda.”

Na kraju se dotaknuo i suca Bela: “Ne mislim da je slučajno da baš on sudi, nismo mi glupi i ludi. Možda je najbolje praviti se da jesi, ali u mojoj situaciji, s obzirom na to kako se osjećam, možda je bolje da ništa ne govorim.”

Komentari

komentara

« Povratak