NOVI VELIKI DEBAKL BOSNE I HERCEGOVINE: Evo protiv koga su večeras izgubili 1:4

FOTO:

Na papiru se činilo kako će se Bosna i Hercegovina boriti za drugo mjesto u skupini zajedno sa Slovačkom, dok je Portugal ipak svijet za sebe. Međutim, može se slobodno kazati kako su naši susjedi doživjeli pravi debakl.

Naime, Bosna i Hercegovina večeras je izgubila s nestvarnih 4:1 na gostovanju kod Luksemburga koji je ovom pobjedom potvrdio treće mjesto na tablici bez obzira na ishode u posljednjem kolu. Našim susjedima ovo je čak šesti poraz u ovim kvalifikacijama! Koliko su navijači bijesni na savez i igrače možda najbolje svjedoči potez navijača koji su došli na utakmicu.

Naime, pri rezultatu 1:0 za Luksemburg vidjeli smo kratki prekid utakmice. Ogorčeni lošim vođenjem FSBiH i katastrofalnim rezultatima u kvalifikacijama zasuli su travnjak bakljama i skandirali “Savez napolje!”.

Reprezentacija BiH je u ovim kvalifikacija dobila samo tri utakmice; dvaput Lihtenštajn i jednom Island. Miloševićeva ekipa nema nikakve šanse za izravni plasman Europsko prvenstvo u Njemačku, ali može se plasirati kroz dodatne kvalifikacije koje je osigurala kroz Ligu nacija.

Portugal je već odavno osigurao odlazak na Euro s obzirom da i dalje imaju maksimalni učinak. Slovačka je danas pobjedom nad Islandom osigurala drugo mjesto. Luksemburg je treći, dok je Island na četvrtom mjestu. BIH je na petom, a Lihtenštajn je posljednji bez bodova.

Komentari

komentara

« Povratak