Od viška glava ne boli? Talijanski reprezentativac se nakon ljeta vratio s 15 kilograma viška!

FOTO:

Ljeto je vrijeme odmora i opuštanja o svakodnevice i tempa koji diktiraju poslovne obaveze. Isto vrijedi i za profesionalne sportaše. Ipak, neki su se možda i malo previše opustili.

„Bolje da ljulja…“

Nakon nekoliko burnih godina i divljeg života, kontroverzni Mario Balotelli se, čini se, malo uozbiljio. To je nagnalo novog talijanskog izbornika Roberta Mancinija da ga vrati u reprezentaciju. Ipak, nakon nedavne utakmice između Italije i Poljske, jedan od onih koje su mediji najviše kritizirali je upravo Mario Balotelli. Glavni razlog je očita loša forma i pokoji kilogram viška.

Međutim, još je stanje sad i dobro. Francuski L’Equipe otkriva kako se Balotelli nakon ljetnog odmora u svoj klub, Nicu, vratio deblji za čak 15-ak kilograma!

Kako pišu Francuzi, Mario je na prvo okupljanje došao s okruglih 100 kilograma. Ako se uzme u obzir njegova visina, građa, godine i činjenica da je profesionalni nogometaš, to je osjetno više od njegovih idealnih 80-85 kg.

Kondicijski trener u Nici se odmah prihvatio posla te se Balotelli do početka francuskog prvenstva istopio na 94 kilograma, no proces povratka u formu traje i dalje. Po mnogima, on je jedan od glavnih krivaca za poraz Nice već u prvom kolu Ligue 1 te sadašnjeg skromnog 17. mjesta.

Zanimljivo, ovo nije prvi put da Balotelli ima problema s težinom nakon ljeta. Kad se 2015. iz Liverpoola vratio u Italiju, na posudbu u Milan, tadašnji trener Siniša Mihajlović mu je rekao da je predebeo i od njega je zahtijevao da krene na dijetu. Tad se Mario relativno brzo vratio u formu, a u Nici se nadaju da će tako biti i ove sezone.

KAKVE SU OVO SENZACIJE? Barcelona otkrila treću garnituru dresova i razočarala navijače!

Komentari

komentara

« Povratak