ODLAZI IZ DINAMA? Zoran Mamić postaje izbornik!?

FOTO:

Aktualni trener Dinama, Zoran Mamić, dobio je zanimljivu ponudu iz jedne daleke zemlje, prenose naše Sportske novosti.

Mediji u Ujedinjenim arapskim emiratima opet su se u utorak dali u potragu za novim izbornikom A reprezentacije i u prvi plan gurnuli Zorana Mamića! Ono što se može iščitati i prevesti, Mamić slovi kao prvi, glavni kandidat za nasljednika Kolumbijca Jorgea Luisa Pinta, koji je na klupi bio tek nekoliko mjeseci.

Nije tajna je Mamić Emiraćanima ostao u odličnom sjećanju, iz vremena Al Aina, vrlo često ga se spominjalo u reprezentaciji i raznim klubovima u tim krajevima otkad je otišao, no nikad nije preraslo u nešto ozbiljnije, niti je on bio sasvim zainteresiran.

Ima li sad osim dima i vatre, jesu li Emiraćani već kontaktirali Mamića, razmišlja li on o odlasku ili je to tek puko medijsko nagađanje i je li u svim aktualnim okolnostima uopće moguće da Mamić zasjedne na klupu u Emiratima, pitanja su koja zasad nemaju odgovor.

Ono što je činjenica, na toj su klupi nekad sjedili Tomislav Ivić, Bruno Metsu, Dick Advocaat, Alberto Zaccheroni, Mario Zagallo…, ali i čak četvorica izbornika u zadnjih oko godinu dana, jer često nude ugovore samo na šest mjeseci, što je velik rizik.

Komentari

komentara

« Povratak