ODLIČNA SURADNJA: Zvijezda Lokomotive prelazi u Dinamo?

FOTO:

Zimski prijelazni rok u HNL-u službeno započinje 18. siječnja, ali hrvatski prvak Dinamo Zagreb već se aktivirano na tržištu kupivši Bočkaja iz Osijeka.

A čini se kako je već pronađena druga meta. Naime, Sportske novosti pišu kako Dinamo u svojim redovima želi dovesti zvijezdu Lokomotive, a radi se o Lukasu Kačavendi. Ovaj 18-godišnjak eksplodirao je ove jeseni odigravši nekoliko odličnih utakmica, a isto tako je imao sjajne predstave u dresu mlade reprezentacije.

Transfermarkt kaže kako trenutno vrijedi 800 tisuća eura, a Lokomotiva traži za njega nešto više od pet milijuna eura. Izgleda zaista ogromna cifra, no sasvim je jasno kako je to ulaganje, investicija za budućnost.

Prošloga tjedna u SN je gostovao Božidar Šikić, prvi čovjek Lokomotive, koji je prošloga tjedna na upit “hoće li Lukas Kačavenda već ove zime prijeći u Dinamo” bio vrlo jasan…

“Nije Dinamo jedini zainteresiran za Kačavendu, iako sam mišljenja da bi za njegov igrački razvoj prelazak u Dinamo doista bio najbolja opcija! Međutim, ove zime ne ide nikamo! To je zajednička odluka obitelji Kačavenda, njegova menadžera, kao i našeg kluba. Svi vjerujemo da bi trebao ostati i nastaviti se ovako razvijati, za njega je najvažnije da u ovome trenutku stalno igra, a to mu je omogućeno u Lokomotivi.”.

NAVIJAČI DINAMA PORUČILI UPRAVI: “DOVEDITE JOŠ NJEGA I NAPADAMO LIGU PRVAKA!”

Komentari

komentara

« Povratak