ODLIČNO SPUŠTANJE: Kapetan Brazila žestoko napao srpskog izbornika!

FOTO: EPA/Ronald Wittek

Brazil je sinoć svladao Srbiju 2:0 u prvom kolu Skupinie G. Nakon utakmice kapetan Brazila, Thiago Silva, odlučio je poslati jasnu poruku srpskom izborniku.

Uoči utakmice Stojković se našalio na račun Brazila. “Igrat će s četvoricom napadača? Pa imaju li oni uopće obrambenih igrača?” Ta šala naljutila je braniča Silvu.

“Jučer je njihov trener rekao da igramo s četvoricom napadača i pitao ima li Brazil ikog da čuva gol. To nije bilo lijepo, to je nedostatak poštovanja. Mi brazilski braniči imamo veliku povijest. Imam je ja, Marquinhos, Danilo, Alex Sandro… Ima je i golman Alisson. Mislim da je taj trener trebao prikupiti više informacija o protivnicima”, rekao je Silva.

Braniča Chelseaja pitali su je li im izbornik Tite prenio tu vijest kao način motiviranja momčadi. “Danas sve stigne do vas. Mobitel, društvene mreže… Ne želiš možda to pratiti, ali sve saznaš. Otvoriš Instagram i sve vidiš. Ja ne volim puno pričati o suparnicima, sve ih poštujemo. Srbiji nismo dopustili nijednu priliku. Nadam se da će sljedećih nekoliko puta moći malo bolje proučiti našu momčad i imati malo više poštovanja u svojim izjavama.”

U drugoj utakmici Švicarska je svladala Kamerun s minimalnih 1:0. U drugom kolu Srbija će igrati upravo protiv Kameruna dok će Brazil snage odmjeriti protiv Švicarske.

Komentari

komentara

« Povratak