ONI MISLE OZBILJNO: Osijek doveo bivšeg igrača Benfice!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Osijek nastavlja dovoditi zanimljive igrače koji bi trebali postati pomoći klubu u borbi za prvo mjesto.

Sportske novosti danas pišu kako je Osijek sredio dolazak 27-godišnjeg desnog beka. Riječ je o Mati Milošu koji je karijeru započeo u Rijeci da bi potom prošao nekoliko klubova u Italiji, kod nas je još igrao za Cibaliju i Istru, da bi stigao i do velike Benfice – za koju ipak nikad nije zaigrao – a posljednja postaja bio mu je portugalski Desportivo Aves, kojeg je napustio još ljetos.

Miloš je na startu karijere iskazivao veliki potencijal, koji nikad nije do kraja razvio, što zbog čestih selidbi, što zbog ozljeda. Očito nestrpljiv u traženju pravih prilika jako je mlad napustio Rijeku, okušavši se kao posuđeni igrač u Cibaliji. Potom je brzo produžio za Speziju, te se godinama tražio kroz brojne posudbe, prenose SN.

Odigrao je Miloš ukupno 66 utakmica u Serie B, a Nenad Bjelica ga je vodio u Speziji, tako da ga sigurno dobro poznaje. Miloš je ipak najbolju sezonu imao kao igrač Istre, iz koje je zaslužio i poziv tadašnjeg izbornika Ante Čačića, te je odigrao utakmicu s Meksikom.

U Avesu je posljednju utakmicu odigrao 30. 11. 2019., kad se ozlijedio i nakon toga više nije igrao. Aves je te sezone ispao iz portugalske lige.

Komentari

komentara

« Povratak