OPET PRAZNE PRIČE: Trener Hajduka čudnom izjavom spustio Osijeku…

FOTO:

HNL je opet s nama nakon gotovo dvotjedne reprezentativne stanke. Danas igraju Lokomotiva – Varaždin te Šibenik – Gorica, a sutra nas očekuje zanimljiv okršaj Slaven Belupa i Hajduka te Osijeka i Dinama.

Trener Hajduka Boro Primorac, tijekom reprezentativne stanke, dao je intervju za Dalmatinski portal. Prenosimo najzanimljivije dijelova tog razgovora. Za početak, Primorac je prokomentirao remi protiv Osijeka na Poljudu u derbiju (1:1).

“Nikako nisam bio zadovoljan prvim poluvremenom protiv Osijeka. Dali smo im puno respekta koji ne vjerujem da zaslužuju jer gledao sam utakmice koje su dobili i nisu igrali puno bolje od drugih, ali su nakon pet pobjeda bili sigurni da su dobri. Kad sam vidio da ne štima, stavio sam napadača. Pa ne igramo protiv Real Madrida, bio sam siguran da ćemo dobiti. Stavio sam Umuta da dobije duel, raširi ih i zabije gol. U drugom poluvremenu je ekipa pokazala da može biti disciplinirana i taktički dobra. Ima tu karaktera i kvalitete”, kazao je Boro Primorac.

Kad sagledate cijelu ligu, je li onda to peto mjesto realnost?

“Do sada sam više bio okupiran sa svojima u omladinskom pogonu pa nemam toliko široku sliku. Cilj mi je da Akademija bude najbolja u Hrvatskoj, da imamo dobre igrače i trenere. Na dobrom smo putu, zadovoljan sam kako se trenira i radi. Roditelji u nas imaju povjerenje, što je vrlo važno, a također i da djeca vole igrati za Hajduk”.

Komentari

komentara

« Povratak