OPET PROBLEMI U ENGLESKOJ: „VAR uništava nogomet, ovo je već postalo neugodno!“

FOTO:

Sinoć je odigran susret između Aston Ville i West Hama, starosjedioca Premiershipa. Međutim, taj dvoboj nije prošao bez kontroverzi, zbog VAR-a se opet podignula prašina, toga je bilo otkada je ova tehnologija uvedena.

Mnogi poznati igrači i stručni komentatori su kritizirali sporni VAR, nakon utakmice se oglasio najbolji igrač Ville i jedna od novih zvijezda Premierlige: „Rekao sam već ranije svoje mišljenje o VAR-u, ali sada ovo postaje neugodno zbog nekih odluka. Ovo je uništavanje igre.” – poručio je Jack Grealish.

Hammersi su slavili na Villa Parku 1:2, Watkins je zabio u sudačkoj nadoknadi za poravnanje rezultata ali je VAR poništio pogodak zbog milimetarskog zaleđa. Na tu odluku je poludio i trener Villainsa, Dean Smith, sve je više nezadovoljnika na Otoku.

“Nije problem u vezi zaleđa ako ono zaista postoji, ali je veliki problem što je u ovoj situaciji onda trebao biti dosuđen jedanaesterac. Ovo nas sve frustrira ali ne možemo ništa učiniti.” – rekao je menadžer Smith.

Kako bilo, VAR nailazi na ozbiljne kritike nogometnih djelatnika u najjačoj nogometnoj ligi, zahtjevaju promjene pravila.

MARADONA I HRVATSKA: PRECI MU VUKU KORIJENE IZ NAŠIH KRAJEVA, A KĆER NAZVAO PO HRVATSKOJ REGIJI!

Komentari

komentara

« Povratak