OSIJEK IDE JAKO: Bjelica doveo prvo zimsko pojačanje!

FOTO:

Izgleda kako će hrvatski prvoligaš Osijek dobro zapapriti zagrebačkom Dinamu. Naime, kako prenose Sportske novosti u Gradski vrt je stiglo veliko pojačanje.

Prvo zimsko pojačanje stiglo je u Osijek. Mihret Topčagić (32) već se priključio novim suigračima na pripremama u Rovinju. Riječ je o iskusnom centarforu kojem je posljednja destinacija bila Litva (Suduva Marijampole). Topčagić je tamo proveo tri godine, a posljednju utakmicu za Litavce odigrao još 24. rujna.

Inače, Topčagić nije slučajno završio u Osijeku, jer ga Nenad Bjelica odlično poznaje, s obzirom na to da ga je vodio još u austrijskom Kärntenu prije 13 godina, još na početku svoje trenerske karijere. I Topčagić je tada bio mlad centarfor, a kasnije je napravio solidnu karijeru, uglavnom u austrijskim klubovima.

U karijeri je odigrao ukupno 288 utakmica u kojima je postigao 88 pogodaka, uz 22 asistencije. Najviše utakmica (130) odigrao je za Wolfsberger u kojem je postigao 30 pogodaka. Za Suduvu je u Litvi odigrao 61 utakmicu u kojoj je zabio 33 pogotka.

Komentari

komentara

« Povratak