OVO JE BILO BRZO: Predsjednik Hajduka reagirao na priču kako su u krizi…

FOTO:

Hajduk Split upisao je dva poraza zaredom (Istra i Gorica) pa se tako rastopila golema prednost koju su imali nad Dinamom i Rijekom. Kako to biva, dva poraza pokrenula su priču kako se Bijeli nalaze u velikoj krizi, ali sve to demantirao je predsjednik Lukša Jakobušić.

Što se Jakobušića tiče, razloga za veliku dramu nema. Uvjeren je da će Hajduk biti dobar u nastavku sezone:

“Nema krize. Siguran sam da smo mi najstabilniji klub u Hrvatskoj, a sigurno u odnosu na naše konkurente. Kad izgubiš doma, može biti jedan dio na igračima, s onakvim pristupom u Gorici sigurno je jedan dio na struci, a kad izgubiš dvije utakmice u 90. minuti sigurno je nešto i na meni, odnosno na klubu”, rekao je Jakobušić pa dodao:

“Niti smo radili euforiju kad smo pet utakmica dobili niti sada padamo u depresiju. Znamo što nam je cilj. I dalje smo prvi i siguran sam da ćemo biti dobri.”

“Trebali smo i Istru, pa nismo. Treba zaslužiti pljesak, oznojiti se, pokazati hajdučki pristup, a onda će doći rezultat. Ovo može biti kriza, ali dolazi u pravom vremenu. Tek je prva četvrtina prvenstva. Mi smo postali lovina, ako suparnici i javnost nisu navikli da smo mi na ovom mjestu, možda se ni mi nismo navikli nositi se s ovim pa nam treba malo vremena. Ali brzo ćemo uhvatiti ritam.”

Komentari

komentara

« Povratak