OVO JOŠ NISMO VIDJELI U HNL-u: Pogledajte koliko od danas vrijedi Dani Olmo!

FOTO: Pixsell

Popularna stranica transfermarkt.de osvježila je vrijednosti nekih nogometaša, pa tako i Dinama. Mnogi su se smijali hrvatskom prvaku kad je odlučio redom odbijati velike ponude za Olma, a on sada vrijedi pravo bogatstvo!

Naime, mnogo se pisalo kako će španjolski dragulj napustiti Maksimir ovog ljeta, ali to se nije dogodilo. Potom je stiglo Europsko prvenstvo za mlade gdje je Olmo potpuno zablistao, a njegova Španjolska otišla je do kraja. Za Olma je to bio veliki turnir jer je redovito postizao golove i asistirao. U finalu je proglašen za najboljeg igrača turnira. Potom je stigao odmor, a Španjolac je nakon toga opet redovito trpao kao igrač Dinama tijekom nove sezone.

Olmu je tako danas cijela skočila za duplo, pa mladi igrač Dinama vrijedi čak 30 milijuna eura! To se još nikad nije dogodilo u našoj ligi. Na kraju sezone 2008. godine Luka Modrić vrijedio je točno 18 milijuna eura, pa je potom završio u Tottenhamu za 21.

Osim Olma treba izdvojiti porast vrijednosti kod Petkovića i Livakovića, dvojac danas vrijedi 8 milijuna eura. Porast je doživio i Amer Gojak koji danas vrijedi 6,5 milijuna eura. Arijanu Ademiju kao i ranije vrijedi šest milijuna eura, a unatoč stagnaciji i dalje je peti među svojim suigračima. U top 10 su još Mislav Oršić (5,5 milijuna), Kévin Théophile-Catherine (pet milijuna), Nikola Moro (4,5 milijuna), Emir Dilaver (3,5 milijuna) te Izet Hajrović (3 milijuna).

Istaknimo također kako Dinamova momčad danas vrijedi 107, 3 milijuna eura, a porast je to od čak 34 milijuna eura u odnosu na ožujak ove godine. Eto, izgleda kako će Modri zaista dobiti pravo bogatstvo za Olma…

SVI VOLE RAKETU: TRENUTAK U KOJEM SE NOU CAMP POKLONIO RAKITIĆU

HOĆE LI MU NAVIJAČI OPROSTITI? Pogledajte prekrasne škarice Neymara!

Komentari

komentara

« Povratak